Numsy Original

Dat moment wanneer je kindje zachtjes in slaap dompelt komt steeds dichterbij...Met de Numsy Original neem je een stukje van huis overal mee naartoe.

Numsy Original

Silke

Wij hebben de Numsy White Noise machine nu eventjes in gebruik en al vanaf de eerste nachtjes viel Rémi (7w) sneller in slaap dan anders. Na een kleine week sliep hij zijn eerste nachtje door!! Het witte ruis heeft het beste effect op hem, maar het toestel beschikt in totaal over 9 verschillende geluidjes. Dus zeker een aanrader om kleine slapertjes op weg te helpen naar dromenland. De slaapgids van Numsy (download via hun website) bevat ook handige slaaptips zowel voor baby’s, kids als volwassenen.

Rianne

Dit is voor ons echt een uitkomst! Onze dochter van 3 maanden en zoontje van bijna 2 werden altijd rustig als ik aan het stofzuigen was oid. Maar dit is veel beter: makkelijk in gebruik, handig om mee te nemen, batterij gaat lang mee en handig op te laden met bijgeleverd kabeltje! Mijn dochtertje dommelt dankzij Numsy rustig in en slaapt heerlijk!